Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Mετά το ΤΡΟΧΑΙΟ με την ΠΟΡΣΕ ,σκιά του εαυτού του ο τραγικός πατέρας Υπάτιος ΠατμάνογλουΣε κατάσταση σοκ είναι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, μόλις δύο εβδομάδες μετά το φρικτό τροχαίο στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, όπου είδε να χάνονται ο γιος του κι η σύζυγός του από την Πόρσε που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης.

«Ο φίλος μου έχει γίνει σκιά του εαυτού του, είναι με ηρεμιστικά και ακόμα δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε την πόρτα του», είπε σε καθημερινή εφημερίδα στενός φίλος τού Υπάτιου.

«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει υποστεί ένα ισχυρό σοκ. Είδε μπροστά στα μάτια του να χάνονται με τον πιο φρικτό τρόπο τα δύο πιο σημαντικά άτομα που είχε στη ζωή του. Προσπαθούμε να του συμπαρασταθούμε, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Οι οικογένειες της κοπέλας και του ίδιου έχουν συγκλονιστεί, δεν μπορούν να μιλήσουν καν και ο θρήνος από τα σπίτια τους είναι αβάσταχτος», συμπλήρωσε.

Ο φίλος τού Υπάτιου μίλησε και για τη ζωή του τραγικού πατέρα πριν από το μοιραίο τροχαίο -που συνέβη την Κυριακή της Αποκριάς, πριν από την Καθαρά Δευτέρα- λέγοντας πως τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση μήνα ο Υπάτιος Πατμάνογλου κι η οικογένειά του ζούσαν στον Πειραιά, όπου ο 41χρονος είχε διοριστεί στην εκεί ΕΥΔΑΠ.

Όσο για την ημέρα του δυστυχήματος, είπε: «Έφυγαν με προορισμό την Πτολεμαΐδα για να κάνουν εκεί Κούλουμα, αλλά δεν πρόλαβαν γιατί τους βρήκε το κακό. Ο φίλος μου είδε με τα μάτια του ό,τι φρικιαστικότερο μπορεί να αντέξει η ψυχή ενός ανθρώπου. Είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να καίγονται κι αυτός να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό για να τους βοηθήσει. Είναι συγκλονιστικό και ελπίζουμε να μπορέσει κάποια στιγμή να ηρεμήσει, έστω και λίγο, η ψυχή του. Είναι κάτι που δυστυχώς θα κουβαλάει μια ζωή. Θα ζει με αυτό μέχρι να πεθάνει».

Μakeleio.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...