Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Κύριε Πολάκη,όλα αυτά για μια...Αξονική!!!


Την «Οδύσσεια» μιας σοβαρά τραυματισμένης 17χρονης κοπέλας που μεταφερόταν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο στη Λαμία λόγω βλάβης ενός αξονικού τομογράφου, περιγράφει δημοσίευμα του lamiareport.gr.
Το απόγευμα της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου, την ίδια ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία με την porsche στην Αθηνών-Λαμίας, μια κοπέλα τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά σε τροχαίο στην Αμφίκλεια, όταν το τζιπ της οικογενείας έπεσε σε γκρεμό από γέφυρα.
Η 17χρονη χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και έπρεπε να κάνει αξονική. Όταν το βράδυ της Δευτέρας την έβαλαν για αξονική, ο τομογράφος στο νοσοκομείο Λαμίας έπαθε βλάβη για πολλοστή φορά.
Τότε, διακομίστηκε διασωληνωμένη στη Λάρισα για αξονική και στη συνέχεια επέστρεψε στη Λαμία, επειδή εκεί δεν υπήρχε κρεβάτι σε Εντατική Μονάδα.
Ευτυχώς η κοπέλα επέστρεψε στη ΜΕΘ Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει ότι θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.
Πολλοί επισημαίνουν ότι, την ώρα που «δεν υπάρχουν χρήματα» για τον ζωτικής σημασίας τομογράφο στο Νοσοκομείο Λαμίας, στο κλειστό Κέντρο Υγείας Καμμένων Βούρλων "σαπίζουν" καινούργια μηχανήματα, που δεν λειτουργούν.
ygeiapress.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...