Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Ο νέος φορέας διεκδίκησης δικαιοσύνης που παρουσίασε εχθές η Ζωή στη Δεξαμενή, έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά. Με τη στήριξη του.... καθηγητή Γιώργου Κασιμάτη, με εργαλεία τα στοιχεία που συγκέντρωνε και παρουσίαζε τόσα χρόνια ο Μανόλης Γλέζος, με ατέλειωτες ώρες μόχθου, ερευνών και τεκμηρίωσης της ίδιας μαζί με αξιόλογους, δυναμικούς, παθιασμένους για το δίκιο του λαού μας νομικούς της γενιάς της, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι γεγονός. Ξεκινάμε δίπλα της να στηρίζουμε όπως μπορεί ο καθένας τον αγώνα για να νικήσουμε (και θα νικήσουμε) και:

- Να πληρωθούν στην Ελλάδα οι Γερμανικές αποζημιώσεις από τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. (Ήδη για το Δίστομο έχουν αναγνωριστεί επίσημα και για να πληρώσει η Γερμανία χρειάζεται μόνο μία υπογραφή Υπουργού, η οποία δεν μπαίνει εδώ και χρόνια. Μόνο μία υπογραφή!).

- Να τιμωρηθούν οι αγορασμένοι προδότες της ΕΛΣΤΑΤ που διόγκωσαν το Ελληνικό χρέος και οδήγησαν τον λαό μας στην εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην υποδούλωση.
- Να τιμωρηθούν οι αγορασμένοι προδότες των σκανδάλων της SIEMENS.
- Να ακυρωθούν τα Μνημόνια και όλες οι συμβάσεις ξεπουλήματος της πατρίδας μας και να τιμωρηθούν οι αγορασμένοι προδότες.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Anna Kaisari
Blog Widget by LinkWithin
loading...