Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ: Συνταξιούχοι και πληστειριασμοί ξεσηκώνουν μεγάλο μέρος των πολιτών που υποφέρουν....Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ


Μετά την άνανδρη επίθεση σε συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν για την μεγάλη κοροϊδία της ψευτοαριστερής κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, το ίδιο κλίμα  ξανά στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς!

Φωνές και επεισόδια στα δικαστήρια......

Η λέξη «ένταση» είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που, επικράτησε, σήμερα, έξω από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο Ειρηνοδικείο, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ακόμα μια διαδικασία πλειστηριασμών, με τις αντιδράσεις του κόσμου ενάντια στους πλειστηριασμούς, να λαμβάνουν πλέον τη μορφή κινήματος.

Οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν στους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην αίθουσα του πλειστηριασμού, για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Και αυτό, όπως τόνισαν, προκύπτει με απόφαση του εισαγγελέα.

Όμως λογάριαζαν χωρίς την αντίδραση του πλήθους, το οποίο επιδόθηκε σε ένα ξαφνικό «ντου» εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ, με μπουνιές, κλωτσιές και αντικείμενα, να προσγειώνονται πάνω σε… αστυνομικές ασπίδες, κράνη όποιον αστυνομικό βρισκόταν μπροστά τους
Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός μετά τo AΓΡΙΟ ΞΥΛΟ με τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη! Θα χυθεί ΑΙΜΑ αν μας πάρουν τα σπίτια! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτυρία για τη σύλληψη νεαρού στα επεισόδια στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης! (BINTEO)

makeleio.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...