Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Βούλτεψη: Σκοπός της κυβέρνησης ήταν να μην συσταθεί το ΕΣΡ για να κάνει ο υπουργός τον καναλάρχη«Η ΝΔ αυτό που ήθελε πάντα είναι αυτά τα ζητήματα ανατίθενται στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο όργανο, η ανεξάρτητη αρχή που ασχολείται με ζητήματα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

«Μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης ότι δεν συναίνεσε η ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Εμείς ζητήσαμε, το 2014 που ήμουν αρμόδια υπουργός, να συσταθεί το ΕΣΡ, ζητώντας τους να προτείνουν πρόσωπα που θα μπορούσαν να ψηφιστούν και εκείνοι είπαν ότι δεν πρόκειται να προτείνουν κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη και επισήμανε:

«Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην συσταθεί το ΕΣΡ. Σκοπός τους ήταν να μην συσταθεί το ΕΣΡ, ώστε να μπορεί ο υπουργός να κάνει τον καναλάρχη».

«Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξουμε μαύρο. Με τα παραμύθια που λένε για τα μαύρα θα αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι διάδοχοι των διδακτορικών καθεστώτων που πέρασαν ποτέ από την χώρα και από αλλού», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι οι κινήσεις των κυβερνούντων «να περιορίζουν τα ΜΜΕ και οι δηλώσεις τους θυμίζουν την περίοδο της δικτατορίας».

Aκούστε το ηχητικό εδώ

Blog Widget by LinkWithin
loading...