Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΠΙ ΠΑΣΤΕ»! «Δεν είδαν τίποτα τα βοθροκάναλα και οι παπαγάλοι…»
Σε έντονο ύφος απαντά ο Παύλος Πολάκης για το λεκτικό του ατόπημα, το περιβόητο «κόπι πάστε», που έκανε το γύρο των social media.

Μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υπογραμμίζει πως «τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα Σάιτ» δεν είδαν τίποτα από τις αποκαλύψεις που έκανε στη Βουλή, αλλά «είδαν μόνο το σόου του Κεγκέρογλου που απαντήθηκε δεόντως και το κόπυ-πάστε».

«Σήμερα στη Βουλή με τον Αντρέα βάλαμε πολλά πράγματα στη θέση τους με στοιχεία και αποκαλύψεις που δεν αμφισβητούνται», γραφει συγκεκριμένα και συνεχίζει:

«Τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα Σάιτ δεν είδαν τις αποκαλύψεις για ΟΚΑΝΑ επί Λοβέρδου ,δεν είδαν το σκάνδαλο Σαλμα με τη διαγνωστική αρθροσκόπηση που πήρε τιμή αποζημίωσης 1500 ευρώ επί Γρηγοράκου-Βορίδη, δεν είδαν τα στοιχεία των προϋπολογισμών και των προσλήψεων, δεν είδαν τη χρηματοδότηση από τον ΕΟΠΠΥ στα νοσοκομεία ,δεν είδαν τα στοιχεία για γρίπη, ΚΕΕΛΠΝΟ, ελονοσία ……»,αναφέρει και προσθέτει:
Αλλά είδαν μόνο το σόου του Κεγκέρογλου που απαντήθηκε δεόντως και το κόπυ-πάστε…. Παπαγάλοι και σε αυτό το γύρο χάνετε και πλέον είστε για κλάματα».crashonline.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...