Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

H γιορτή της Δημοκρατίας - Η πράσινη γόβα και η δαντέλα...
Ποιες κυρίες έκαναν σοβαρά στιλιστικά ατοπήματα;Η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας μεταβλήθηκε με τα χρόνια σε μια πολιτική πασαρέλα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Φέτος, ήταν η πρώτη φορά που η γιορτή πραγματοποιήθηκε με μια κυβέρνηση της Αριστεράς στην εξουσία και ορισμένοι εκπρόσωποί της προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ποιες κυρίες όμως τα κατάφεραν κλέβοντας δυστυχώς τις αρνητικές εντυπώσεις για τα στιλιστικά τους ατοπήματα;


Η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Αυλωνίτου που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως τη δροσερή πρωταθλήτρια κολύμβησης που μας χάριζε κάποτε απλόχερα διακρίσεις, έκανε κάποια λάθη βασικά.Η Ελένη Αυλωνίτου, φόρεσε ότι πιο επίσημο είχε η ντουλάπα της. Φόρεσε επίσης ασημένια παπούτσια και σε αξεσουάρ και κοσμήματα, αυτό που λέμε “την Άρτα και τα Γιάννενα” και βάφτηκε πρόχειρα, όπως βαφόταν κάποτε τα κορίτσια στις πισίνες, για να παραλάβουν το μετάλλιό τους, στις τελετές απονομής. Το σύνολο ακολουθεί την τάση που θέλει trend τη δαντέλα.Όμως το συγκεκριμένο φόρεμα απαντάται σε γάμους επαρχίας, συνήθως από τα κοντινά συγγενικά πρόσωπα που θέλουν να τιμήσουν το γεγονός. Απλά η δαντέλα θέλει προσοχή κάτι που δεν συνέβη στην παρακάτω εικόνα.
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου φόρεσε ένα λιτό μαύρο φόρεμα, αλλά ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με χρυσά σανδάλια, σαν κι αυτά που φοράνε τα κοριτσάκια στις επιδείξεις του μπαλέτου. Επίσης φόρεσε,άσπρο καλσόν μέσα στο κατακαλόκαιρο.Η Θεανώ Φωτίου από την άλλη έβαλε άσπρο σακάκι, το οποίο φαινόταν σαν να μην της καθόταν καλά και για να τραβήξει τα βλέμματα πράσινες γόβες οι οποίες δυστυχώς για εκείνη έβγαζαν μάτι.Η Ελίζα Βόζενμπεργκ αν και στο σύνολο φαίνεται πολύ σικ θα μπορούσε ίσως να αποφύγει τις πέρλες στο λαιμό.
protothema.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...