Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ – Πως και γιατί το φόρεμα της δεξίωσης… παρέλασε στην Τιενανμέν (ΦΩΤΟ)Η αλήθεια είναι πως έχει «χυθεί» πολύ μελάνι σχετικά με την παρουσία της συντρόφου του πρωθυπουργού, Μπέτυς Μπαζιάνα, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στο Πεκίνο.

Τα σχόλια χαρακτηρίστηκαν από μεγάλη… ποικιλία. Κυμάνθηκαν μεταξύ της «αναγκαίας» ενασχόλησης του Τύπου με το τι φόρεσε η Μπέτυ Μπαζιάνα (μιας και δεν… γίνεται αλλιώς, αφού είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού) κι έφτασαν μέχρι το να χαρακτηριστούν πικρόχολα…

Σημερινό δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, λοιπόν, δίνει συνέχεια στο ζήτημα, αναφέροντας πως η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα αρχικά γελούσε με την έκταση που πήρε το θέμα, λέγοντας πως ενώ έκανε τόσα στην Κίνα, στην Αθήνα ασχολούνταν με ένα φουστάνι.

Στην συνέχεια όμως το γέλιο μετατράπηκε σε λύπη, αφού η ίδια ήταν στενοχωρημένη με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το φόρεμα η Μπέτυ Μπαζιάνα το διάλεξε από την Αθήνα ζητώντας να είναι εξώπλατο, γιατί της είπαν ότι στο Πεκίνο θα συναντήσει ζέστη και υγρασία.

Επρόκειτο να το φορέσει ειδικά σε επίσημη δεξίωση, όμως δεν προλάβαινε να αλλάξει, δηλαδή να φορέσει άλλο φόρεμα στην υποδοχή στην πλατεία Τιενανμέν και άλλο στο δεξίωση κι έτσι… έμεινε με το περιβόητο, πλέον, κόκκινο φόρεμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑτοδότης

crashonline.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...