Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Η χλιδή της βίλας που έχτισε ο Γιάννος Παπαντωνίου στην Σύρο...


Η βίλα που έχτισε ο Γιάννος Παπαντωνίου άλλαξε χέρια και ο νέος ιδιοκτήτης άνοιξε τις πύλες της.Μετά από αρκετά χρόνια, ο Γιάννος Παπαντωνίου κατάφερε να πουλήσει τη βίλα του. Νέος ιδιοκτήτης είναι...
Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που άρπαξε την ευκαιρία και αγόρασε την «χλιδάτη» κατοικία, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής, όπως, μεταξύ άλλων, τον Φρανσουά Ολάντ.

Το όνομα της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από το όνομα του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία που αγόρασε τη βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου, προς 1 εκατομμύριο ευρώ – σύμφωνα με δημοσιεύματα – είναι Aegean Blue Dream. Ο επιχειρηματικός κλάδος, κάνει λόγο για ένα σπουδαίο επιχειρηματία, ο οποίος από μικρό παιδί βρίσκεται στην Αμερική και θέλησε σε αυτό το σημείο να κάνει μια επένδυση στα νησιά των Κυκλάδων.

Οι αγορές του επιχειρηματία δεν σταματούν στην Σύρο, καθώς σκέφτεται να επεκταθεί με νέες αγορές σπιτιών σε Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο. Μετά από καιρό οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν VIP πρόσωπα που θα απολαύσουν τις παροχές στην πολυτελείς κατοικίες. Οι τιμές για μια εβδομάδα φτάνουν έως και 25.000€ την full season. Ήδη ο οι πρώτες κρατήσεις άρχισαν πριν ακόμα βγει στον αέρα το νέο site με τις κρατήσεις.

Ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, πούλησαν τη βίλα και το πέριξ αυτής οικόπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου το 2002 είχε αγοράσει το οικόπεδο και τρία χρόνια αργότερα είχε χτίσει τη βίλα...


Φωτογραφίες cyclades24.gr---koolnews.gr---nonews
Blog Widget by LinkWithin
loading...