Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Ερντογάν: Πιθανή νέα απόπειρα πραξικοπήματος...Έγγραφο ντοκουμέντο...


Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε, μετά την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, ο Ταγίπ Ερντογάν, επισήμανε ότι μια...
νέα απόπειρα πραξικοπήματος είναι πιθανή ωστόσο, όπως ανέφερε, μιλώντας στο Reuters, δεν θα είναι κάτι το εύκολο, καθώς «βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση».


Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επιβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας του υπέπεσαν σε σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις, προτού εκδηλωθεί η απόπειρα πραξικοπήματος της περασμένης Παρασκευής και τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις σύντομα θα αναδιαρθρωθούν.


«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξαν σοβαρά κενά και παραλείψεις στις υπηρεσίες πληροφοριών, δεν έχει κανένα νόημα να επιχειρήσουμε να το κρύψουμε ή να το αρνηθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.


Εγγραφο – ντοκουμέντο για 2η απόπειρα πραξικοπήματος


Στην Τουρκία έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός»!


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα militaire.gr, σύμφωνα με συνημμένο εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας της Τουρκίας από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αρμόδιες υπηρεσίες, μιλούν για νέα απόπειρα πραξικοπήματος, στις 22/7/2016.


Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, γίνετε ανάκληση όλου του στρατιωτικού προσωπικού στις μονάδες οι οποίες έχουν τεθεί σε πλήρη επιφυλακή!...
real.gr--- nonews
Blog Widget by LinkWithin
loading...