Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

AΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ! «Χτύπησαν» χθες το βράδυ τα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες που «χτύπησαν» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής χθες το βράδυ στο Μαρούσι είναι ο γιός του υπουργού περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη.....Ο 21χρονος Βασίλης Σκουρλέτης συνελήφθη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στην οδό Γράμμου, αντιδρώντας σε μοίρασμα φυλλαδίων από μέλη του ναζιστικού μορφώματος σε δρόμους του Αμαρουσίου στις 18 Ιουνίου 2016.

Η συγκέντρωση έγινε στις 17:00 χθες το απόγευμα, λίγο πριν το καθιερωμένο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής, στις 18:30 κάθε απόγευμα. Οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με διμοιρίες των ΜΑΤ. Κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους τρία μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία ενδεχομένως προσέρχονταν στα γραφεία. Η παρουσία τους προκάλεσε ένταση, με τους αντιεξουσιαστές να κινούνται απειλητικά εναντίον τους. Αστυνομικοί των ΜΑΤ, μπήκαν ανάμεσα στις αντίπαλες πλευρές, έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, διαλύοντας την αντιφασιστική συγκέντρωση. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκε ελαφρά ένας διαδηλωτής.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές νεαρών, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις, όταν μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.

Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.

crashonline.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...