Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

2 ονόματα-έκπληξη τα πρώτα θύματα του επικείμενου ανασχηματισμού...

Τους δυο πρώτους υπουργούς, που αναμένεται να χάσουν τη θέση τους στον επικείμενο ανασχηματισμό...
αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα»:

Ένα από τα υπουργεία που αναμένεται να κάνει γενικό ρεκτιφιέ µετά τον επικείµενο ανασχηµατισµό ο πρωθυπουργός είναι το Εργασίας. «∆εν πρόκειται να µείνει κολυµπηθρόξυλο», µας είπε κυβερνητικός παράγοντας µε σηµασία, υπονοώντας ότι κανένας από την τωρινή πολιτική ηγεσία του δεν θα παραµείνει στη θέση του. Και απ’ ό,τι µαθαίνω, ολοένα και κερδίζει έδαφος η άποψη ότι ο ανασχηµατισµός πρέπει να γίνει άµεσα να µην περιµένει το φθινόπωρο.

Περιθωριοποίηση

Αλλά και για το υπουργείο Εσωτερικών, τα νέα που µαθαίνω δεν είναι τόσο ευχάριστα, κρίνοντας και από την εµφανή περιθωριοποίηση την οποία υπέστη ο Παναγιώτης Κουρουµπλής µε τα συνεχή µπρος- πίσω που έκανε στο θέµα του εκλογικού νόµου, µε αποτέλεσµα να επικαλείται η Ν.∆. την αντίθεση που είχε εκφράσει στην καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Έτσι, µπορεί να είναι εκείνος που εισηγείται τις αλλαγές που συζητούνται ήδη στη Βουλή, πλην, όµως, το συνεχές πηγαινέλα στο υπουργείο Εσωτερικών του γενικού γραµµατέα της κυβέρνησης Γιάννη Καλογήρου και του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου ∆ηµήτρη Τζανακόπουλου δείχνει ότι το όλο παιχνίδι από κοινού µε τον περιθωριοποιηµένο από τον Κουρουµπλή γραµµατέα του υπουργείου Κώστα Πουλάκη το κάνει το Μαξίµου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται εν όψει ανασχηµατισµού...

koolnews.gr---nonews
Blog Widget by LinkWithin
loading...