Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Οποιος δεν έχει δει την φάρσα με τον Τούρκο φίλαθλο...δεν έχει δει τίποτα!ΒΙΝΤΕΟΤο βίντεο με τη φάρσα που έκανε στον Τούρκο φίλαθλο Izzet Salti η σύντροφός του την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα Τουρκίας – Κροατίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ήμερες.. 
Ενώ ο Izzet Salti έβλεπε τον αγώνα, η σύντροφός του...........κρύφτηκε στην τουαλέτα και μέσω εφαρμογής στο κινητό της αναβόσβηνε την τηλεόραση. Οι αντιδράσεις του φίλου της ξεπέρασαν κάθε όριο, καθώς τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά.
γής στο κινητό της αναβόσβηνε την τηλεόραση. Οι αντιδράσεις του φίλου της ξεπέρασαν κάθε όριο, καθώς τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά.

Ο Τούρκος φίλαθλος απάντησε μέσω του λογαριασμού του στo Facebook στους χρήστες του διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο που διασκέδασαν με τη φάρσα που κατέγραψε σε βίντεο η σύντροφος του, καθησυχάζοντας τους ότι παρά την οργισμένη αντίδρασή του η γυναίκα είναι ...ζωντανή.

«Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα που με ρωτούν εάν η Seda είναι ζωντανή. Μπορεί στο βίντεο να φαίνομαι φανατικός, αλλά αγαπάω και σέβομαι τη γυναίκα μου, ακόμη και αν το βίντεο το παρακολούθησε όλη η Τουρκία και ολόκληρος ο κόσμος στη συνέχεια», έγραψε ο Τούρκος φίλαθλος στο Facebook.Ο Izzet Salti πάντως στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα που έσπασε από τα νεύρα του.enikos.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...