Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ:Τα περίεργα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – Τα αναπάντητα ερωτήματα για τη φονική πυρκαγιά
Παρότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και εξονυχιστικές έρευνες προκειμένου να τεκμηριωθεί η ακριβής αιτία της ανάφλεξης του αυτοκινήτου του Μαυρίκου, αλλά και οι αιτίες για τον θανατό του, η προηγούμενη εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση εκβιασμών αλλά και η πολυτάραχη επαγγελματική του ζωή, είναι φυσικο να κάνει πολλούς να αναρωτιώνται εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή για απλό ατύχημα.
Η ηλικία εξάλλου του εκδότη και οτι δεν έπασχε από κάποια ασθένεια σε συνδιασμό με το πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο είναι εφοδιασμένομε αρκετά συστήματα ασφαλείας, ρίχνει τροφή στις υπόνοιες πολλών. ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ PORSCHE Ή ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ; Το θρίλερ και οι απαντήσεις της ΕΛ.ΑΣ – Τι έδειξαν οι κάμερες της Τροχαίας – Δείτε βίντεο ντοκουμέντα!

Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Στην ΕΛΑΣ δεν θεωρούν απίθανη την εκδοχή του δυστυχήματος, ενώ τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα είναι ότι από τους πυροτεχνουργούς και τους ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, δεν βρέθηκαν ίχνη μηχανισμού, ή άλλο στοιχείο στο αυτοκίνητο και στο σημείο του τραγικού συμβάντος, που να οδηγεί στο συμπέρασμα της δολιοφθοράς. Πάντως, όσοι γνωρίζουν αναφέρουν ότι το πολυτελές όχημα πουν οδηγούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος έχει υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας και δύσκολα θα μπορούσε να προκληθεί ανάφλεξη του οχήματος από βλάβη.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματικό, από την μελέτη των βίντεο που έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Αττικής Οδού, φαίνεται ότι το Porsche Cayenne κινείται στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας, όταν ξαφνικά άρχισε να μειώνει ταχύτητα και να παρεκκλίνει ελαφρά από την πορεία του, να «ακουμπάει» στο διαχωριστικό διάζωμα και να σέρνεται πάνω του για λίγα μέτρα. Στη συνέχεια ακινητοποιείται και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διακρίνεται λίγος καπνός και σχεδόν ταυτόχρονα φλόγες τυλίγουν το αυτοκίνητο. Πριν από την εκδήλωση της φωτιάς, όπως λένε οι αστυνομικοί, στο βίντεο φαίνονται υγρά στο δρόμο κάτω από το αυτοκίνητο, που πιθανολογείται ότι είναι διαρροή καυσίμου.

Ενδεχομένως ο οδηγός δεν μπόρεσε να βγει από το όχημα, γιατί δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού, καθώς είχε κολλήσει στο διάζωμα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας επίσης, ελέγχουν τα ραντεβού που έκανε, σε ποιες περιοχές κινήθηκε και σε ποια σημεία πάρκαρε το όχημά του την ημέρα του τραγικού θανάτου του.

Τι δείχνουν οι κάμερες της Τροχαίας

Οι κάμερες της Τροχαίας στην Αττική Οδό είναι μια ακόμα πηγή από όπου οι Αρχές αντλούν στοιχεία για να διελευκάνουν τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες έχουν καταγράψει την πορεία του οχήματος που κινείται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο μετά την έξοδο 9 στο ύψος του Νέου Ηρακλείου. Το όχημα φαίνεται να κινείται ομαλά και ξαφνικά ελαττώνει ταχύτητα και τυλίγεται στις φλόγες. Ο οδηγός προφανώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει αν και φαίνεται να έκανε το όχημα στην άκρη ωστόσο δεν πρόλαβε να κατέβει.

Από όλα αυτά τα στοιχεία η ΕΛΑΣ σχεδόν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο του τροχαίου και πλέον οι έρευνες κινούνται προς κάθε κατεύθυνση!

Τι υποστήριξε ο Κούγιας

Ο δικηγόρος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του το πρωί σε τηλεοπτικές εκπομπές, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος διατηρούσε σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο, καθώς το χρησιμοποιούσε κυρίως η σύζυγός του. Είπε ακόμη ότι το όχημα είχε πολύ εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και ήταν μηχανικά ελεγμένο.ΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! Τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Μαυρίκου

Ιατροδικαστική εξέταση
Το γεγονός ότι ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου δεν επήλθε από παθολογικά αίτια επιβεβαίωσε και το πρώτο στάδιο της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σόρο του οδηγού. Σύμφωνα με την εξέταση, ο θάνατός του προήλθε από τη φωτιά. Τα πρώτα ιατροδικαστικά αποτελέσματα – Τι λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ

Ερωτηματικά από την μαρτυρία
Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας, είπε πως κινητοποιήθηκε καθώς άκουσε έναν περίεργο θόρυβο, κάτι σαν μικρή έκρηξη, ήταν όπως θόρυβος ενός ελαστικού που σκάει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας ο θόρυβος ήταν περίεργος, δεν ήταν ούτε θόρυβος σύγκρουσης, ούτε όμως και μεγάλος θόρυβος που να παραπέμπει σε κάποια μεγάλη έκρηξη στο όχημα. Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΡΙΝ ΖΩΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όπως περιέγραψε, είδε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε παρά μια μικρή φλόγα και λόγος καπνός. Τίποτε δεν προμήνυε τη συνέχεια. Μάλιστα οι πρώτοι διερχόμενοι οδηγοί, είπε η γυναίκα, δεν φάνηκε να αντιλαμβάνονται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι κάποιοι οδηγοί να αντιληφθούν τη φλόγα, να σταματήσουν και να σπεύσουν σε βοήθεια του οδηγού.

CRASHONLINE.GR
Blog Widget by LinkWithin
loading...