Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ:Σοκάρει η ομολογία του ανήλικου δολοφόνου ότι σκότωσε τον 14χρονο φίλο του


Με κομμένη την ανάσα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας

Θεσσαλονίκης άκουσαν τον 14χρονο φίλο του ανήλικου αγοριού που βρέθηκε νεκρό στο χωριό Γέφυρα να ομολογεί πως ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

Ανώτατες αστυνομικές πηγές από τη Βόρεια Ελλάδα αναφέρουν στο enikos.gr πως ο ανήλικος που ήταν φίλος του θύματος, ομολόγησε την πράξη. Επίσης υποστηρίζουν ότι διαπιστώθηκε και εργαστηριακά ότι το γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα του 14χρονου δράστη ταυτοποιήθηκαν με εκείνα που είχαν εντοπιστεί στο κουζινομάχαιρο που βρέθηκε διπλά από τη σορό του ανήλικου.

Το κίνητρο

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε πως το θύμα τον τελευταίο καιρό τον πείραζε χωρίς όμως να τους δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως ο 14χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής πήγε στο σπίτι του και πήρε ένα κουζινομάχαιρο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γονείς του που εκείνη την ώρα συζητούσαν μέσα στην οικία.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον φίλο του μαχαιρώνοντας τον στο λαιμό δύο φορές. Τον τραυμάτισε θανάσιμα και επέστρεψε σπίτι του, χωρίς οι γονείς να αντιληφτούν το παραμικρό.

Ένα ακόμη στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι ότι βρέθηκαν στα ρούχα του φερόμενου ως δράστη, κηλίδες αίματος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ enikos.gr
Blog Widget by LinkWithin
loading...