Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Τι και αν έχει 153; ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ στην κοινωνία Ο ΣΥΡΙΖΑ. Βράζει ο Λαός και θα απαντήσει ..

Τι και αν έχει 153 ψήφους στην Βουλή; Η συγκυβέρνηση Συριζα-Ανελ πνέει τα λοίσθια....

Η κοινωνία βράζει και θα αντιδράσει,θα το δείξει με τον πιο δημοκρατικό τρόπο.Στις εκλογές, που σύντομα θα οδηγηθεί η κυβέρνηση απο τα αποτελέσματα της πολιτικής των φόρων και του ξεπουλήματος που η ίδια προκαλεί. 
Απο κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει στα ..παλιά του λημέρια.
Θα είναι τέτοια η πτώση του στα ποσοστά που τότε μόνο θα καταλάβει το κακό που δημιούργησε,την ψεύτικη ελπίδα που μοίρασε.

Υ.Γ. Φυσικά την ίδια πολιτική ''μοίρα'' θα έχουν και όλοι αυτοί που είναι υπέρμαχοι  αυτής της πολιτικής απο όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται.

Διαβάστε τι έλεγε και ο Βαρουφάκης σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Economist. τον Απρίλιο του 2016 για την πορεία του ΣΎΡΙΖΑ...

Στην εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο 4% προέβη ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε σύνεντευξή του

Ο κ. Βαρουφάκης σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ και στη θεαματική άνοδο που είχε μεταξύ του 2011 και του 2015, όταν το κόμμα όπως λέει πήγε από το 4% στο 40%. «Τώρα θα πέσει πάλι στο 4%» τονίζει πρώην υπουργός Οικονομικών.

Νομίζετε; Τον ρωτάει ο δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση: «Ω ναι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό».
«Θα καταρρεύσει» συνεχίζει ο κ. Βαρουφάκης και προσθέτει: «Είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω τι θα αντικαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά το κόμμα δεν έχει μέλλον».
Blog Widget by LinkWithin
loading...